2-daagse van de nieuwe Ford Transit Custom en Ford Tourneo Custom

27/04/2018

Uitnodiging

2-daagse op met de mogelijkheid tot testrijden van al onze FORD lichte vrachtwagens. 

Kom op 3 en 4 mei van 10u tot 20u bij ons langs om de nieuwe Ford Transit Custom en Ford Tourneo Custom te bewonderen. Geniet onder het genot van een bierproeverij, die verzorgd wordt door Lokerse DRANKENCENTRALE, van onze nieuwe wagens.

Locatie: Garage Neyt, Gentsesteenweg 39, LOKEREN

Extra korting

Boven de gebruikelijke FLEET-korting:

  • extra voordeel op bepaalde stockwagens
  • GRATIS weekend met de Ford Mustang bij aankoop van een lichte vracht tot 31/05/2018

De nieuwe Ford TRANSIT CUSTOM and TRANSIT TOURNEO, nu verkrijgbaar, is veelzijdiger, efficienter en praktischer dan ooit tevoren. Het is een voertuig waarop u trots kan zijn en waarmee u graag zal werken en rijden.

De ultramoderne details aan de buitenkant omvatten een nieuwe voorkant, geavanceerde koplampen en een zijschuifdeur in de laadruimte. Terwijl een intelligent ontworpen nieuw interieur uitzonderlijk niveaus van comfort, gebruiksgemak en vakmanschap oplevert.

Een lange lijst met essentiële functies kunnen drukke werkdagen ontdoen van stress en u beter verbinden met klanten, familie en vrienden. Verwacht een geavanceerd SYNC 3 infotainmentsysteem, een Blind Sport Information System met Cross Traffic Alert, Verkeersbordherkenning en veel meer.

Vermogen en koppel worden geleverd door een reeks gloednieuwe Ford EcoBlue 2,0-liter TDCi motoren.  Deze geavanceerde aandrijflijnen voldoen reeds aan de strikte Euro 6-emissienorm en zijn verbeterd met een serie brandstofbesparende technologieën. 

Meer info over de nieuwe Ford Transit CustomMeer info over de Ford Tourneo Custom

Nieuws

Promoties

Bekijk hier de laatste promoties

Nieuws

Bekijk hier het laatste nieuwsBeoordelingen